OVH_0057-Edit-2 Breed LR2
Icon-Arrow-Down-White
.

Hi, ik ben Evelien.


Ik zet branding niet alleen in voor het oog, maar vooral om resultaten te boeken.

Ik zie achter elk bedrijf meer dan een naam, dienst of product. Ik zie een identiteit, een beleving. Eentje waar echte mensen, echte klanten, zich mee kunnen identificeren en zich toe aangetrokken voelen. Een identiteit die gezien mag worden en gezien wil worden. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt en er een krachtig marketingfundament staat waar je jarenlang op kan bouwen. 

Als brand designer zit ik al zo’n 15 jaar in het vak, waarvan 12 zelfstandig. Ik heb jarenlang voor verschillende toonaangevende bureaus gewerkt. Toch hou ik er het meest van om direct zelf met klanten aan de slag te gaan. Door de goede gesprekken, de juiste vragen, de verbinding en het verkennen van de werkomgeving kan ik de juiste snaar raken en jouw merk naar dat hogere niveau tillen waar het om vraagt.

“als brand designer zie ik achter elk bedrijf meer dan een naam, dienst of product. ik zie een identiteit, een beleving”

noem me een zebra... uhh what?!

Ik ben namelijk een mix van Zeeuwse nuchterheid en Brabantse gezelligheid. Hoe mooi het in beide plekken ook is, ik hou net zoveel van nieuwe plekken ontdekken. Ik zoek iedere maand zo’n nieuwe plek op, in binnen- of buitenland. Er is zoveel moois te zien, dichtbij en ver weg. Daar word ik door geprikkeld en geïnspireerd en dat neem ik mee in mijn werk  

Liefde op het eerste gezicht

Onze spanningsboog wordt steeds korter. We scrollen, shoppen en swipen continu, maar hebben tegelijkertijd steeds minder aandacht voor wat we zien. Daarom moet één blik voldoende zijn om te overtuigen. Om je klanten nog een keertje om te laten kijken, en uiteindelijk contact te laten opnemen. Of die offerte aan te vragen. Talk about love at first sight.

Mijn stijl is resultaten boeken

Ik ben iemand die zich goed kan inleven, die vaak aan één woord genoeg heeft. Dat komt in mijn werk natuurlijk fantastisch goed uit. Als ontwerper heb ik geen uitgesproken stijl, maar ontwerp ik altijd vanuit de behoefte van jouw klant, jouw doelgroep. Zij zijn degene die zich aangetrokken moeten voelen tot jouw organisatie. Niet ik.

Jouw rots in branding

Een sterke branding is niet alleen een mooi plaatje of leuk logo. Het is de basis van je communicatie. Het is een heldere positionering, slimme strategie, prikkelend design, heldere beeldtaal én pakkende teksten. Deze combinatie maakt van jouw merk een magneet die klanten aantrekt die bij jou passen. Wat wil je nog meer?  

Maar genoeg over mij

Ik ben vooral benieuwd waarom jij helemaal tot hier gelezen hebt. Is de klik er? Wat kan ik voor jou betekenen? Hier lees je hoe je met mij kan werken. Wil je het liefst meteen een afspraak met mij inplannen? Klik hieronder!

Work
with me

Heb je allerlei ideeën? Loop je te worstelen met de uitstraling van je organisatie? Merk je dat je niet de juiste klanten aantrekt? Of wil je even sparren? In een dagdeel gaan we samen aan de slag en creëren we weer een heldere richting.

We gaan ervoor zorgen dat niemand om jullie merk heen kan. We creëren een nieuwe visuele identiteit die opvalt, triggert en blijft hangen. Een identiteit die is ontwikkeld om resultaat te boeken en je merk tot leven brengt.

We ontwikkelen alle visuele middelen, zodat jij helemaal los kan. Je krijgt van ons alles wat nodig is om van jouw lancering een succes te maken. Doordacht en opvallend. Want één ding is duidelijk: dit mag niemand missen!

“vanaf het begin hebben we hoog ingezet en jij bent daarbij een goede keuze geweest”

Barend Zeegers – Mémorta Uitvaartzorg

Worked
for

Icon-Arrow-Down-Blue

What
they
say