Uncover v2
Icon-Arrow-Down-White
.

Uncover your Brand

we maken je merk visueel en tastbaar.

Je organisatie is groeiende, maar de uitstraling blijft achter. Het past niet meer bij waar jullie naartoe willen of waar jullie voor staan. Misschien is de communicatie momenteel rommelig en dragen jullie niet echt een eenduidig of sterk verhaal uit. En dat is zonde! Want hierdoor lopen jullie (ideale) klanten en personeel mis.

Je wilt niks liever dan dat jouw potentiële klant of kandidaat als eerste aan jullie denkt om vervolgens ook overtuigd te worden dat ze bij jouw organisatie aan het goede adres zijn. Een sterke positionering, een helder verhaal en een krachtige uitstraling zijn hierin essentieel. Het zorgt voor herkenning, duidelijkheid en aantrekkingskracht. De basis voor jullie marketing.

"Branding en positionering zijn je fundament, de poten waarop je marketing staat"

wat gaan we doen?

1. Brand Passport

We duiken je organisatie in, gaan vragen stellen. Veel vragen stellen. Vanuit dat vertrekpunt formuleren we o.a. je onderscheidende positionering, je merkwaarden, je USP’s, doelgroep(en), visie en gewenste identiteit samen in een Brand Passport. Dit paspoort geeft een heldere (marketing)richting en houvast voor iedereen die aan en in de organisatie werkt.

2. Visuele identiteit

Vanuit het paspoort wordt een visuele identiteit ontwikkeld. Onderscheidend, prikkelend en uitdagend voor jouw doelgroep. Je ontvangt een logo, beeldmerk, beeldtaal, fonts, kleuren en alle bijbehorende grafische elementen die de vormgeving bepalen.

3. Doorvertaling naar middelen

Je ontvangt de nieuwe visuele identiteit, uitgewerkt naar diverse communicatiemiddelen. Hiermee wordt duidelijk hoe jouw branding in de praktijk wordt toegepast.

4. Brandbook

Alles wordt samengevat in een uitgebreid brandbook. Hierin vind je alle elementen die horen bij de huisstijl en bijbehorende richtlijnen. Van het logogebruik tot de richtlijnen voor fotografie. 

 

het uncover traject is iets voor jou wanneer:

  • De uitstraling van jullie organisatie niet meer past.
  • De communicatie naar buiten rommelig is, zonder structuur en niet eenduidig.
  • Je bedrijf wilt laten groeien, maar niet weet waar je moet beginnen.
  • Je de volgende stap maakt met je onderneming.
  • Je een aantrekkelijke werkgever gevonden wilt worden.
  • Je organisatie meer zichtbaarheid mag krijgen.

Doorlooptijd: 2 tot 3 maanden
Investering vanaf € 2.895

Hiermee staat het marketingfundament stevig op zijn poten. Het goedgevulde brandbook gaat je helpen om van je communicatie een succes te maken. Je heb hiermee de mogelijkheid om de branding zelf (intern) verder uit te rollen. Maar bent ook vrij om dit door ons te laten doen. Wil je samen die strategische uitrol aanpakken? Dan is het Unleash Your Brand-traject voor jou. 

Uncover my brand

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
“Een nieuw product of dienst levert 20% meer winst op wanneer in de ontwikkelingsfase veel aandacht besteed wordt aan design”

Wetenschappelijk onderzoek van BNO en het ministerie van Economische Zaken. Uitgevoerd door de Erasmus Universiteit 
en TU Delft.

What
they
say