Unleash v2
Icon-Arrow-Down-White
.

Unleash your Brand

Ben je klaar om los te gaan?

Je positionering is helder in kaart gebracht. Je hebt een ijzersterk verhaal. De bijbehorende visuele identiteit staat klaar om gezien te worden. Kortom: je fundament staat stevig. Nu is het tijd om erop te gaan bouwen en je organisatie te laten groeien. Daar heb je nieuwe en vooral passende klanten voor nodig. Die gaan we bereiken.

"je bent klaar om los te gaan. jouw merk mag gezien gaan worden. unleash your brand."

hoe gaan we dat doen?

1. We gaan voor een knallende lancering

Allereerst bepalen we samen de essentiële communicatiemiddelen die nodig zijn om de nieuwe identiteit te kunnen lanceren. Alles moet kloppen. Van een nieuwe website, brochures en fotografie tot aan de ingesproken boodschap op de voicemail.  

2. We gaan voor meer zichtbaarheid

We ontwikkelen een marketingplan. Nee, niet zo’n one-size-fits-all-plan. Eentje dat gericht is op jóuw klanten. We maken een kalender en stippelen uit hoe, waar en wanneer we je doelgroep van jouw content gaan voorzien. We gaan voor sales, leads genereren, informeren, inspireren, verbinden en service. Vanuit dit marketingplan kunnen de middelen zowel binnen de organisatie als door ons ontwikkeld worden. Van design tot fotografie, video, teksten, content en techniek.

3. Met een team van beesten

Om tot het beste eindresultaat te komen werken we samen met een sterk team van specialisten. Stuk voor stuk beesten in hun vak. Een team met ontembare marketeers, copywriters, fotografen, eventmanagers en webbouwers. Per project beoordelen we nauwkeurig wie we nodig hebben om jouw doelen te behalen.

 

het unleash traject is iets voor jou wanneer:

  • Je branding staat als een huis, maar de uitrol nog te wensen over laat.
  • Je huisstijl niet aangepast hoeft te worden, maar wel aangevuld.
  • Je naar meer houvast en strategie zoekt in je marketing.
  • Je een verbeterslag wil maken in je bestaande communicatie.
  • Je momenteel maar wat doet met je marketing en er meer uit wilt gaan halen.

Doorlooptijd en investering op aanvraag

Twijfel je nog? Plan dan een gratis brandstorm in van een uur. Dan geef ik je richting, denk ik mee en gooi ik mijn ideeën voor jouw situatie op tafel. Unwind your mind.

Unleash my brand

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
“Een nieuw product of dienst levert 20% meer winst op wanneer in de ontwikkelingsfase veel aandacht besteed wordt aan design”

Wetenschappelijk onderzoek van BNO en het ministerie van Economische Zaken. Uitgevoerd door de Erasmus Universiteit 
en TU Delft.

What
they
say