Unwind
Icon-Arrow-Down-White
.

Unwind your mind

maak je hoofd leeg. we gaan helderheid creëren.

Dat logo kan écht niet meer, de fotografie is gedateerd, en wat vertellen we nu eigenlijk? Loop je al enige tijd te worstelen met de uitstraling van je organisatie? Heb je teveel ideeën? Ben je opzoek naar meer houvast? Merk je dat je niet de juiste klanten aantrekt, of dat ze je niet om de juiste redenen kiezen? Dat kan anders.

Denk je nou: ‘dat klopt, het moet inderdaad anders!’, maar weet je niet waar te beginnen? Ik help je op weg. We gaan voor trots en enthousiasme! Voor meer helderheid, maar vooral voor inhoud en resultaat in je uitstraling en communicatie. 

In een dagdeel gaan we samen aan de slag en creëren we weer een heldere richting voor je marketing. We gaan de eerste stappen zetten die jou weer op weg helpen. Volledig op maat, passend bij de situatie waar je organisatie zich nu bevindt. Of het nou gaat over doelgroep(en), uitstraling, beeldtaal, positionering, UPS’s, je verhaal, of datgene waar je al langer tegenaan loopt. We gaan kiezen en knallen. Met onze blik op de horizon.

Investering: 575,-

Unwind my mind

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

What
they
say