Icon-Arrow-Down
.

Work with me

Past jullie huidige branding niet meer bij wie jullie zijn, of willen worden? Wanneer je als organisatie niet uitstraalt wie je bent en waar je voor staat, loop je je droomklant en nieuw personeel mis. Of haal je de verkeerde klanten binnen. Of verlies je kostbare tijd aan uitleggen waar je dan wél voor staat. Zonde. En onnodig.

Ik ben er voor the kings and queens of the jungle. Voor de vernieuwers, de ontwikkelaars, de marketeers en de ontembare ondernemers. Voor organisaties die 100% gaan voor groei en ontwikkeling, die écht willen knallen met een doordachte en nieuwe identiteit. 

ik ben er Voor de kings and queens of the jungle

voor de ontembare ondernemers

Find your rooaaarrrr

Je moet jezelf onderscheiden om op te vallen in die jungle van concurrenten. Hoe maak je van jouw bedrijf de alfa van de roedel? Door van je te laten horen, jezelf te laten zien. En je te onderscheiden met een goede positionering en branding.

We duiken eerst de diepte in voor je weer zichtbaar aan de oppervlakte komt. We gaan opzoek naar jouw ‘rooaarrr’.  Jouw unieke karakter. Jouw ultieme kracht. En hoe wil je gezien worden? Waarom moeten klanten bij jou aankloppen? Hoe willen jullie er over 5 of 10 jaar bij zitten?

Branding en positionering zijn je basis, de poten waarop je staat, het fundament waar je je communicatie op bouwt. Dat creëren we in vier stappen:

1. understand

We leren je organisatie niet alleen kennen, maar vooral begrijpen. Waar staan jullie, en waar moet het heen? Tegelijkertijd leer ik jullie mijn creatieve proces begrijpen.

2. Unconditional

Vertel me jullie verhaal. We zetten jullie missie en drijfveren in de spotlight. We omschrijven de onvoorwaardelijke kracht van je organisatie én je mensen.

3. Uncover

We gaan ervoor zorgen dat niemand om jullie merk heen kan. We creëren een nieuwe visuele identiteit die opvalt, triggert en blijft hangen.

4. unleash

We ontwikkelen alle visuele middelen, zodat jij helemaal los kan. Je krijgt van ons alles wat nodig is om van jouw lancering een succes te maken. Doordacht en opvallend. Want één ding is duidelijk: dit mag niemand missen!

Ben je er klaar voor? Ben je klaar voor deze stap? Klaar om gezien te worden? Dan zijn onderstaande trajecten jou op het lijf geschreven:

Work
with me

Heb je allerlei ideeën? Loop je te worstelen met de uitstraling van je organisatie? Merk je dat je niet de juiste klanten of personeel aantrekt? In een dagdeel gaan we samen aan de slag en creëren we weer een heldere richting.

We gaan ervoor zorgen dat niemand om jullie merk heen kan. We creëren een nieuwe visuele identiteit die opvalt, triggert en blijft hangen. Een identiteit die is ontwikkeld om resultaat te boeken en je merk tot leven brengt.

We ontwikkelen alle visuele middelen, zodat jij helemaal los kan. Je krijgt van ons alles wat nodig is om van jouw lancering een succes te maken. Doordacht en opvallend. Want één ding is zeker: dit mag niemand missen!

“Hoewel we er eerder anders over dachten, is dit niet zomaar een vrijdagmiddag klusje. Door eerst de organisatie in te duiken heeft evelien gezorgd voor een krachtige branding waar we trots op zijn”

Marcel Meijlink – UNLP Opleidingen